Hudkirurgi

Ved Majorstuen Medisinske tilbyr vi en rekke hudkirurgiske behandlinger for forskjellige hudtilstander. Vår erfarne hudlege kan diagnostisere og behandle en rekke hudproblemer, fra enkle føflekker til mer komplekse tilstander.

Hva er hudkirurgi?

Hudkirurgi er en medisinsk prosedyre der en lege bruker kirurgiske teknikker for å behandle hudtilstander. Dette kan variere fra fjerning av føflekker og hudlesjoner til mer komplekse inngrep som fjerning av ateromer og lipomer.

Ordinær kirurgi: Fjerning av føflekker

Fjerning av føflekker er en av de vanligste formene for hudkirurgi. Prosedyren er enkel og utføres ved bruk av lokalbedøvelse ofte på mindre melanomer eller tidlig stadium av føflekkreft. Fjerning utføres med skalpell og etterlater minimal arrdannelse.

Histologisk undersøkelse: Vurdering av kreft

Etter fjerning sendes føflekken til laboratorium for histologisk analyse. Dette er for å sikre at det ikke er noen kreftutvikling. Som regel får du svar innen 2 uker om føflekken inneholder kreftceller eller ikke.

Utvidet kirurgi: Fjerning av ateromer og lipomer

For de som trenger det tilbyr vi også fjerning av ateromer og lipomer. Disse er noen ganger mer kompliserte hudtilstander som krever ekstra oppmerksomhet og kan behandles effektivt ved Majorstuen Medisinske.

Vi står klare til å vurdere din hudtilstand. Vi tilbyr en rekke behandlinger og sørger for at du får den beste og mest effektive behandlingen for ditt spesifikke behov.