Helsetjenester hos din fastlege

Nedenfor finner du en oversikt over hva vi kan hjelpe deg med.

Helsedokumenter

Nøyaktig dokumentasjon er viktig for effektiv helsehåndtering, noe som fremmer nøyaktig diagnose og oppfølging av pasienter.

Hverdagsplager

Enten det er influensa, et uforklarlig utslett, eller en brå allergi, kan vårt team diagnostisere og behandle et mangfold av sykdommer og ubehag.

Prøver og vaksiner

Vi tilbyr hurtigtester, blodprøver, EKG, vaksinasjoner og diagnostiske verktøy for å hjelpe deg med å forstå dine helseproblemer.

Kroniske sykdommer

Vi kan bistå med diagnostisering og behandling av diverse kroniske sykdommer som allergier, intoleranser, KOLS og diabetes.

Mental helse

Vi er her for å støtte deg med utfordringer som angst, depresjon, hverdagsstress og livskriser. Vi tar imot mild til moderat psykisk helse, og henviser videre ved behov. Ved akutte tilfeller, vennligst ring legevakten på 116 117.

Hudutvekster

Det er mange tilstander som kan forårsake kuler og vekster på huden. Våre hudleger tilbyr rask vurdering og behandling.

Langvarige eller tilbakevendende hudlidelser

Mange lider av kroniske eller tilbakevendende hudtilstander. Våre dermatologer tar deg seriøst og tilbyr nødvendig behandling.

Føflekker og hudkreft

Våre dermatologer prioriterer tidlig identifisering av potensielle hudkrefttilstander og tilbyr rask diagnostikk og behandling.

Solskader og pigmentforandringer

Noen hudtilstander viser seg på grunn av sol eksponering eller hormonelle endringer som under graviditet.

Andre vanlige hudproblemer

Finn ut hvordan våre fysioterapeuter og kiropraktorer kan hjelpe deg.